Építési Műszaki Ellenőr

Felelős Műszaki Vezető, Építész Szakértő

Miért hasznos a műszaki ellenőr alkalmazása?

Az építtető általában nem építőipari szakember, ezért a kivitelezés szakszerűségét nem tudja megfelelően ellenőrizni. A Megrendelőnek egyértelműen érdeke, hogy a kivitelezési munkák a szerződésben rögzített mennyiségben és minőségben, határidőre készüljenek el.
A műszaki ellenőr a Megrendelő helyszíni megbízottja, ellenőrzi az építkezés teljes folyamatát annak érdekében, hogy a Megrendelő igényei megfelelő minőségben és áron valósuljanak meg.

Az építési műszaki ellenőr megbízási díja többszörösen megtérül:
  • Elsősorban az építkezés előkészítésénél, ugyanis segít az egységes műszaki tartalom és a kivitelezői szerződés összeállításában, valamint a kivitelező kiválasztásában.
  • Másodsorban a kivitelezés közben betartatja a hatósági szabályokat, felügyeli a szerződésben vállaltakat, ellenőrzi az építési naplót és a beépítendő anyagok minőségét.
Megfelelő műszaki ellenőr alkalmazásával nem lesznek kivitelezési hibák, túlárazott munkák, utólag felmerült javítási költségek!

Ahol dolgozunk

Békés:
Füzesgyarmat, Szeghalom, Vésztő,

Borsod-Abaúj-Zemplén:
Tiszaújváros, Mezőcsát, Mezőkövesd, Miskolc, Nyékládháza

Fejér:
Székesfehérvár, Bicske, Enying, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Polgárdi, Gárdony, Ercsi, Mór

Hajdú-Bihar:
Berettyóújfalu, Téglás, Egyek, Hosszúpályi, Debrecen, Hajdúsámson, Derecske, Kaba, Balmazújváros, Létavértes, Tiszacsege, Komádi, Földes, Püspökladány, Nyíradony, Polgár, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Hajdúnánás, Nádudvar, Vámospércs, Hajdúdorog, Mikepércs, Hajdúhadház, Biharkeresztes

Heves:
Hatvan, Gyöngyös, Lőrinci, Heves, Füzesabony


Jász-Nagykun-Szolnok:
Kisújszállás, Tiszafüred, Karcag, Abádszalók, Törökszentmiklós, Kunhegyes, Jászberény

Pest megye:
Budapest, Budaörs, Törökbálint, Mogyoród, Gödöllő, Tárnok, Érd, Aszód, Fót, Kerepes, Páty, Dunakeszi, Göd, Diósd, Veresegyház, Budakeszi, Százhalombatta, Tura, Őrbottyán, Halásztelek, Szigetszentmiklós, Gyál, Vecsés, Gyömrő, Pécel

Szabolcs-Szatmár-Bereg:
Baktalórántháza, Nyíregyháza, Újfehértó, Tiszavasvári, Nagykálló, Nyírtelek, Balkány, Nyírbátor, Tiszalök, Nagyhalász, Mátészalka, Ibrány